Parket behandelen Arnhem

Houten vloer laten schuren in Arnhem

In Arnhem en omstreken kunt u uw parket laten schuren door onze professionals. Is uw houten vloer versleten en aan een grondige renovatie toe? Het is helemaal niet nodig om uw houten vloer te vervangen. Wij kunnen uw parket schuren en zodanig behandelen met lak, olie of wax dat uw vloer weer zo goed als nieuw is.

Uw parketvloer schuren

Wilt u uw houten vloer of parket in Arnhem laten schuren, lakken of oliën? Wij behandelen houten, eiken, parket en planken vloeren. Het schuren en behandelen van uw parket vloer is meestal een stuk voordeliger dan een nieuwe vloer. En het resultaat mag er wezen! Het parket schuren neemt vaak maar één dag in beslag. Het lakken, oliën, of waxen van houten vloer zorgt er vervolgens voor dat uw vloer langer mooi en beschermd blijft tegen krassen en slijtage. Wij adviseren u graag over de verschillende voor- en nadelen van elke behandeling.

Mogelijkheden parketrenovatie

Wij zijn gespecialiseerd in het schuren van houten vloeren en verzorgen graag voor u de volgende werkzaamheden:

  • Parket en houten vloeren schuren en polijsten
  • Renovatie beschadigde houten vloeren
  • Schuren, lakken, oliën of waxen van parketvloeren
  • Vernieuwing parketvloer en/of vervangen van beschadigde delen
  • Vrijblijvend advies over de behandelmogelijkheden van uw houten vloer
parket-olien
parket-behandelen-sfeer

Laat uw parket schuren door de specialist

Parketschurengelderland.com is onderdeel van Vloer & Design: dé parket- en houten vloeren specialist van Arnhem en omstreken. Sinds tientallen jaren werken wij vanuit deze vestiging als allround parketteur en zijn de specialist voor het schuren en behandelen van uw houten vloer. In Google worden wij beoordeeld met 4,4 uit 5 sterren en wij kunnen desgewenst tientallen referenties van tevreden klanten overhandigen.

Vrijblijvende vloerinspectie in Arnhem

Wij bieden u graag een gratis en vrijblijvende vloerinspectie aan. Zo kunnen wij u adviseren over de juiste behandeling van uw parket vloer. Op basis van uw persoonlijke wensen omtrent afwerking, kleur en behandelmethode stellen wij voor u een persoonlijke en vrijblijvende offerte voor de behandeling van uw houten vloer op.

Houten vloer lakken of schuren? Vraag een offerte aan

Heeft u nog vragen of wilt u een offerte aanvragen voor het laten schuren of behandelen van uw houten vloer? Neem dan contact met ons op door hier op de site het contactformulier in te vullen. U kunt ons ook telefonisch bereiken door te bellen naar 026-4420591 of mail naar info@parketschurengelderland.com.

    ADVIES OF EEN OFFERTE AANVRAGEN

    Vraag vrijblijvend advies of een offerte aan. Onze specialisten helpen u graag verder.