Parket Oliën

Uw parket vloeren laten oliën

Heeft u een nieuwe vloer gelegd of wilt u uw parketvloer laten behandelen? Laat uw houten vloer of parket vloer dan door onze specialisten schuren en oliën. Alle krassen, deuken of slijtagepunten op uw vloer kunnen weggewerkt worden door middel van het parket schuren en hierna te oliën. Olie zorgt voor een beschermd oppervlak. Het product gaat niet op het hout liggen, maar trekt daadwerkelijk in de vloer. Hiermee beschermt de olie het hout van binnenuit. De oliën zijn in vele verschillende kleuren verkrijgbaar, waardoor het hout elke gewenste kleur kan krijgen. Vraag ons gerust naar meer informatie over het oliën van uw parketvloer.

De voordelen van olie

Door de jaren heen kan uw vloer slijtage, krassen of deuken vertonen. Dit is allemaal weg te werken door middel van het parket schuren en oliën. Onze vakmensen helpen u daar graag mee. Bij het oliën van uw vloer beginnen we met het kaal schuren van het parket. Hierbij schuren we van grof naar alsmaar fijner. Na het schuren zal er een mooie parketolie aangebracht worden. Door het oliën van parket verkrijgt de vloer een matte uitstraling die volledig natuurlijk oogt. Het belangrijkste is dat na het oliën de vloer beschermt is tegen onder meer vloeistoffen. De olie dringt diep in het oppervlak. Hierdoor kan het hout blijven ademen.

  • De structuur van hout blijft zichtbaar.
  • Het product sterkt het hout.
  • Het kan plaatselijk en makkelijk bijgewerkt worden.
  • De olie zal niet bladderen of scheuren.
parket-olien
Parket-vloer-olien

Laat uw parket oliën door de specialist

Het oliën van een parket, houten of eiken vloer is een nauwkeurige taak. Laat deze taak dan ook over aan de professionals van parketschurengelderland.com. Wij hebben al jaren ervaring en kunnen u daarom goed adviseren over het schuren, oliën of lakken van uw vloer. Wij zijn up-to-date met de meest recente ontwikkelingen over de behandelingen van houten vloeren en parketvloeren. Hierdoor kunnen wij u altijd het beste advies geven. Wij verwerken al uw voorkeuren en stellen dan de meest geschikte behandeling voor. Zo ontvangt uw parketvloer de beste behandeling en geniet u van een mooi eindresultaat.

Houten vloer oliën? Vraag een offerte aan

Heeft u nog vragen of wilt u een offerte aanvragen voor het laten oliën van uw houten, parket of eiken vloer? Neem dan contact met ons op door hier op de site het contactformulier in te vullen. U kunt ons ook telefonisch bereiken door te bellen naar 026-4420591 of mail naar info@parketschurengelderland.nl.

    ADVIES OF EEN OFFERTE AANVRAGEN

    Vraag vrijblijvend advies of een offerte aan. Onze specialisten helpen u graag verder.