Parket lakken

Parket vloer laten lakken

Is het tijd om uw vloer te laten schuren en lakken? Laat dit dan doen door onze professionals. Wij zijn gespecialiseerd in het lakken van houten vloeren, parket en planken vloeren. Vaak gaat het om eiken vloeren maar ook vele andere houtsoorten. Wij hebben de kennis welke afwerking het beste werkt bij de verschillende houtsoorten. De meesten mensen denken dat lak glimt. Dat is tegenwoordig al lang niet meer. De extreem matte lakken hebben minder glans dan een olie vloer! U geeft aan wat u wilt. Van hoogglans tot en met extreem mat. Wij voorzien de meeste vloeren tegenwoordig met onze speciale project lakken. Deze geven ondanks de meerprijs zoveel meerwaarde dat iedereen overtuigt raakt dat dit de juiste keuze is. Zelfs jaren later krijgen we nog de complimenten omdat de verwachtingen waargemaakt worden. Kom gerust met ons in contact voor meer informatie.

De voordelen van lak

Nadat uw vloer is geschuurd moet er een keuze gemaakt worden voor een behandeling. Het lakken van uw houten vloer is de meest verstandige keuze. De angst voor glans is onterecht. En onze speciale project parketlak zorgt ervoor dat uw vloer optimaal beschermd is tegen vuil, vocht en beschadigingen zoals slijtage en krassen. Natuurlijk kan alles kapot maar het verschil van deze lakken ten opzichte van de normale consument lakken is echt groot en zal zeker opgemerkt worden. Deze lakken vergelen gegarandeerd niet. Het voordeel van een gelakte vloer is dat deze weinig onderhoud vergt ten opzichte van geoliede vloeren. Na de lak behandelingen is uw vloer weer als nieuw.

  • Vergt weinig tot geen onderhoud.
  • Beschermt optimaal tegen beschadigingen en slijtage.
  • Afgesloten van vocht en vuil.
  • Behoud de natuurlijke structuur van de vloer.
  • De projectlak is zelfs bestand tegen vaak voorkomende chemicaliën.
Parket-vloer-lakken
parket-behandelen-sfeer

Laat uw parket lakken door de specialist

Het lakken van een parket, houten of eiken vloer is een nauwkeurige taak. Laat deze taak dan ook over aan de professionals van parketschurengelderland.com.
Wij hebben al jaren ervaring in het lakken van vloeren en kunnen u daarom van een goed advies voorzien. Wij zijn up-to-date met de meest recente ontwikkelingen over de behandelingen van houten vloeren en parketvloeren. Hierdoor kunnen wij u altijd het beste advies geven. Wij verwerken al uw voorkeuren en stellen dan de meest geschikte behandeling voor. Zo ontvangt uw parketvloer de beste behandeling en geniet u van een mooi eindresultaat.

Houten vloer lakken? Vraag een offerte aan

Heeft u nog vragen of wilt u een offerte aanvragen voor het laten lakken van uw houten, parket of eiken vloer? Neem dan contact met ons op door hier op de site het contactformulier in te vullen. U kunt ons ook telefonisch bereiken door te bellen naar 026-4420591 of mail naar info@parketschurengelderland.nl.

    ADVIES OF EEN OFFERTE AANVRAGEN

    Vraag vrijblijvend advies of een offerte aan. Onze specialisten helpen u graag verder.