Parket schuren

Uw parketvloer laten schuren

Is uw vloer aan een renovatie toe? Denk dan aan het schuren van uw vloer. Een parketvloer gaat lang mee maar na een aantal jaren van intensief gebruik is de vloer toe aan een renovatie. Er is sprake van slijtageplekken, krassen en vlekken die zijn ontstaan op uw vloer. Dit kan al opgelost worden door uw houten vloeren, parket en plankenvloeren te laten schuren. Wij hebben ruime ervaring in het schuren van verschillende soorten vloeren. Bel ons gerust voor meer informatie over het schuren van uw vloer.

De voordelen van schuren

Om lang te kunnen genieten van uw houten vloer, parket en plankenvloer raden wij het aan om bijtijds uw vloer te laten schuren. Afhankelijk hoe intensief u de vloer gebruikt en onderhoudt vindt dit plaats tussen de 5 en 10 jaar. Het schuren van een vloer is een nauwkeurige taak. Laat dit dan door onze vakmensen doen. Zij hebben ruime ervaring met het schuren van vloeren. Na het schuren van uw vloer is het verstandig om een beschermende laag aan te brengen. Bij ons kunt u kiezen uit het laten oliën of lakken van de vloer. Deze lagen zorgen voor een volledige bescherming tegen vuil, krassen, slijtage en deuken.

  • Slijtageplekken verhelpen.
  • Krassen en deuken verhelpen.
  • Kleurverschil op de vloer verhelpen.
  • Waterschade verhelpen.
  • Onderhoudsvriendelijk maken van de vloer.
  • Kies voor een nieuwe uitstraling.
parket-schuren
parket-schuren

Laat uw parket schuren door de specialist

Parketschurengelderland.com is onderdeel van Vloer & Design: dé parket- en houten vloeren specialist van Arnhem en omstreken. Sinds tientallen jaren werken wij vanuit deze vestiging als allround parketteur en zijn de specialist voor het schuren en behandelen van uw houten vloer. Wij hebben al jaren ervaring en kunnen u daarom goed adviseren over uw parketvloer. Wij verwerken al uw voorkeuren en stellen dan de meest geschikte behandeling voor. Zo ontvangt uw parketvloer de beste behandeling en geniet u van een mooi eindresultaat.

Houten vloer schuren? Vraag een offerte aan

Heeft u nog vragen of wilt u een offerte aanvragen voor het laten schuren van uw houten, parket of eiken vloer? Neem dan contact met ons op door hier op de site het contactformulier in te vullen. U kunt ons ook telefonisch bereiken door te bellen naar 026-4420591 of mail naar info@parketschurengelderland.nl.

    ADVIES OF EEN OFFERTE AANVRAGEN

    Vraag vrijblijvend advies of een offerte aan. Onze specialisten helpen u graag verder.