Parket behandelen

Uw parket laten behandelen

Wilt u uw houten vloer of parketvloer laten behandelen door professionals? U bent bij ons aan het juiste adres. Parketschurengelderland.com is namelijk gespecialiseerd in het behandelen van houten vloeren, parket en planken vloeren. Vaak gaat het om eiken vloeren maar ook vele andere houtsoorten. Wij hebben de kennis welke afwerking het beste werkt bij de verschillende houtsoorten. Na het renoveren van uw parket ziet uw vloer er weer zo goed als nieuw uit en kunt u weer volop genieten van uw vloer. Om zo lang mogelijk te genieten van uw vloer raden wij u aan om u door ons te laten adviseren welke behandeling het beste bij u past. Wij behandelen de vloer na het schuren met extreem sterke lakken of natuurlijke oliën. Zo is uw vloer weer zo goed als nieuw. Wij hebben al zeer veel mensen kunnen helpen met het behandelen van hun parket. Vraag gerust meer informatie aan over het behandelen van uw vloer.

Wanneer uw parket laten behandelen

Uw parketvloer kan beschadigingen oplopen door de jaren heen, van waterschade tot slijtage. Dan is het verstandig om uw vloer opnieuw te laten behandelen. De redenen om dit te laten doen lopen uiteen. Voorbeelden zijn:

 • Slijtageplekken verhelpen.
 • Krassen en deuken verhelpen.
 • Kleurverschil op de vloer verhelpen.
 • Waterschade verhelpen.
 • Brandschade verhelpen.
 • Het onderhoudsvriendelijk maken van de vloer.
 • Een nieuwe uitstraling kiezen.
parket-schuren
Parket-vloer-lakken

Laat uw parket behandelen door de specialist

Wij hebben al jaren ervaring en kunnen u daarom goed adviseren over uw parketvloer. Wij zijn up-to-date met de meest recente ontwikkelingen over de behandelingen van houten vloeren en parketvloeren. Hierdoor kunnen wij u altijd het beste advies geven. Wij verwerken al uw voorkeuren en stellen dan de meest geschikte behandeling voor. Zo ontvangt uw parketvloer de beste behandeling en geniet u van een mooi eindresultaat.

Houten vloer behandelen? Vraag een offerte aan

Heeft u nog vragen of wilt u een offerte aanvragen voor het laten behandelen van uw houten vloer? Neem dan contact met ons op door hier op de site het contactformulier in te vullen. U kunt ons ook telefonisch bereiken door te bellen naar 026-4420591 of mail naar info@parketschurengelderland.nl.

  ADVIES OF EEN OFFERTE AANVRAGEN

  Vraag vrijblijvend advies of een offerte aan. Onze specialisten helpen u graag verder.