Parket behandelen Duiven

Geef uw houten vloer weer een nieuwe uitstraling

Laat uw houten vloer schuren in Duiven om het weer een nieuwe glans te geven. Beschadigingen en slijtages van uw parketvloer zorgen voor een doffe uitstraling. Door onze behandelingen, ziet uw houten vloer er weer stralend uit! Parketschurengelderland.com levert altijd de beste kwaliteit behandelingen. Wij helpen u graag om uw parketvloeren weer een nieuw leven in te blazen.

Behandelingen van houten vloeren, parketvloeren en meer in Duiven

Naast het schuren van houten vloeren en parketvloeren, schuren wij ook eiken vloeren in Duiven. Wij zijn in al deze vloeren gespecialiseerd en zorgen voor een uitstekende behandeling. Om uw vloer weer zo goed als nieuw te maken, zijn er na het schuren nog aanvullende behandelingen nodig. Wij verzorgen deze extra vloerbehandelingen zoals het oliën, lakken of waxen van uw houten vloer voor een mooie afwerking.

Behandelmogelijkheden in Duiven

Wij bieden veel verschillende behandelingen aan voor uw houten vloeren en parketvloeren. Het gaat dan om de volgende diensten:

  • Schuren van houten vloeren en parketvloeren
  • Parket renovatie en/of vervangen van beschadigde delen
  • Schuren, lakken, oliën of waxen van parketvloeren
  • Renoveren van beschadigde houten vloeren
  • Vrijblijvend advies over de behandelmogelijkheden van uw parketvloer
parket-schuren
parket-behandelen-1

De beste behandeling voor uw houten vloer in Duiven

Er is veel vakkennis nodig om uw houten vloer of parketvloer goed te behandelen. Daarom hebben wij alleen maar vloerspecialisten in dienst die veel ervaring hebben in het schuren van houten vloeren. Wij zorgen ervoor dat we bijblijven met alle recente ontwikkelingen binnen ons vakgebied, zodat wij uw parketvloer de beste behandeling kunnen geven. Daarnaast bieden wij ook een gratis vloerinspectie aan om nog beter te kunnen bepalen wat uw houten vloer nodig heeft.

Al jaren ervaring in het schuren van houten vloeren

Wij hebben al veel klanten in Duiven geholpen met hun houten vloeren en parketvloeren. Wij werken met veel verschillende opdrachtgevers, zoals ondernemers uit de horeca of uit de makelaardij. Wij focussen in onze dienstverlening op flexibiliteit en snelheid. Deze punten worden door onze klanten altijd zeer gewaardeerd, dit is ook te zien in de vele positieve reviews.

Neem direct contact op met Parketschurengelderland.com!

Vraag meteen een offerte aan voor de benodigde behandelingen voor uw houten vloer of parket in Duiven! Voor overige vragen zijn wij telefonisch bereikbaar via 026-4420591 of via een mail naar info@parketschurengelderland.com. U kunt ook altijd het contactformulier invullen, te vinden op onze site. Voor uw houten vloer of parketvloer, neem meteen contact op met Parketschurengelderland.com!

    ADVIES OF EEN OFFERTE AANVRAGEN

    Vraag vrijblijvend advies of een offerte aan. Onze specialisten helpen u graag verder.