Parket behandelen Elst

Geef uw houten vloer in Elst weer een nieuwe behandeling

Renoveer uw houten vloer of parketvloer in Elst. Om uw parketvloer er goed uit te laten zien, heeft het eens in de zoveel tijd een nieuwe behandeling nodig. Laat uw houten vloer dus schuren om hem te herstellen. Zo blijft uw parketvloer van goede kwaliteit en heeft u geen dure nieuwe vloer nodig. Parketschurengelderland.com zorgt voor verschillende behandelingen van uw parketvloer, zodat deze weer jarenlang mee kan.

Mogelijkheden voor uw houten vloer

Laat uw houten vloer of parketvloer in Elst behandelen door Parketschurengelderland.com. Wij bieden het volgende aan:

  • Schuren van houten vloeren
  • Schuren, lakken, oliën of waxen van parket
  • Parket renovatie en/of vervangen van verouderde delen
  • Renoveren van beschadigde houten vloeren
  • Vrijblijvend advies over uw houten vloer
parket-behandelen-sfeer
parket-olien

Lakken, oliën of waxen van uw vloer in Elst

Naast het schuren van uw parketvloer is het ook mogelijk om de vloer te lakken, oliën of waxen in Elst. Laat uw vloer schuren en lakken om hem weer te laten glanzen. U kunt de vloer ook laten oliën om hem een extra goede verzorging te geven. Dit zorgt bovendien voor een vermindering van de glans. Elke vloer heeft een andere behandeling nodig. Het hangt ook af van uw voorkeuren welke behandeling geschikt is. Daarom overleggen wij graag om de ideale behandeling van uw parketvloer samen te stellen.

Parketschurengelderland.com is de beste keus

Wij maken altijd gebruik van de beste kwaliteit materialen om uw houten vloer zo goed mogelijk te behandelen. Hierdoor wordt uw parketvloer altijd mooi afgewerkt. Wij hebben samengewerkt met veel verschillende opdrachtgevers. Wij zijn dan ook erg flexibel en kunnen ons aanpassen aan elke soort vloer. Dit wordt altijd erg gewaardeerd door onze klanten in Elst.

Bel meteen Parketschurengelderland.com voor meer informatie

Vraag snel en makkelijk een offerte aan voor uw houten vloer of parketvloer in Elst. Wij maken dan zo snel mogelijk een afspraak om uw voorkeuren door te nemen. Wilt u ons liever telefonisch bereiken, dan kan dat via 026-4420591. Per mail zijn wij ook bereikbaar, mail dan naar info@parketschurengelderland.com. U kunt ook het contactformulier invullen op onze site. Voor meer informatie over het schuren van uw houten vloeren of parketvloeren in Elst, bel Parketschurengelderland.com.

    ADVIES OF EEN OFFERTE AANVRAGEN

    Vraag vrijblijvend advies of een offerte aan. Onze specialisten helpen u graag verder.