Parket behandelen Renkum

Maak uw houten vloer of parket in Renkum weer glanzend

Wilt u uw houten vloer of parketvloer laten schuren in Renkum? Dan bent u bij Parketschurengelderland.com aan het goede adres. Wij helpen u graag verder met uw vloer. Wij zijn gespecialiseerd in het behandelen van parketvloeren en houten vloeren. Om deze reden kunnen wij u precies vertellen wat uw vloer nodig heeft. Sommige vloeren zijn licht beschadigd en hoeft u alleen te schuren. Andere vloeren hebben nog extra behandelingen nodig. Welke situatie precies bij u van toepassing is, vertellen wij u graag. Neem dus direct contact met ons op, zodat wij snel aan de slag kunnen gaan met uw houten vloer!

Aanvullende behandelingen voor uw parketvloer in Renkum

Om uw houten vloer weer geheel te herstellen, zijn vaak aanvullende behandelingen nodig. Wij kunnen uw vloer lakken, oliën of waxen. Elk van deze behandelingen heeft zijn eigen voor- en nadelen. Wij geven u graag advies over wat uw vloer nodig heeft. Wij geven dan aan wat het effect is van elke behandeling. Door uw parketvloer te laten schuren en het een extra behandeling te geven, krijgt de vloer weer een glans. Deze behandelingen zijn mogelijk voor zowel parket als voor houten vloeren.

Laat uw houten vloer schuren in Renkum

Wij bieden verschillende diensten aan voor uw houten vloer of parketvloer in Renkum:

  • Schuren van parketvloeren
  • Parket renovatie en/of vervangen van beschadigde delen
  • Schuren, lakken, oliën of waxen van houten vloeren
  • Renoveren van beschadigde houten vloeren
  • Vrijblijvend advies over uw parketvloer
parket-olien
parket-behandelen-sfeer

Parketschurengelderland.com voor uw houten vloeren

Het schuren van uw houten vloeren in Renkum geeft ze weer een vernieuwde uitstraling. Dit lukt echter alleen als dit op de juiste manier wordt gedaan. Daarom helpen onze specialisten u verder met uw vloer. Wij hebben jarenlange ervaring met veel verschillende soorten vloeren. Wij weten hoe we met de verschillende beschadigingen van uw parketvloer om moeten gaan. Hierdoor kunnen wij de behandelmethode precies aanpassen op wat uw vloer nodig heeft. Dit zorgt altijd voor het mooiste eindresultaat!

Meer informatie? Neem contact op met Parketschurengelderland.com

Wilt u graag meer informatie over uw houten vloer of parketvloer in Renkum? Neem dan direct contact op met Parketschurengelderland.com. Vul het formulier op onze site in om met ons in contact te komen. Als u ons liever direct bereikt, bel dan naar 026-4420591 of mail naar info@parketschurengelderland.com. Vraag dan ook meteen een vrijblijvende offerte aan. Parketschurengelderland.com beantwoordt dan al uw vragen over het schuren van uw houten vloer of parketvloer in Renkum.

    ADVIES OF EEN OFFERTE AANVRAGEN

    Vraag vrijblijvend advies of een offerte aan. Onze specialisten helpen u graag verder.