Parket behandelen Rheden

Houten vloer of parketvloer schuren in Rheden?

Het schuren van houten vloeren of parketvloeren is nodig om uw vloeren mooi te houden. Parketschurengelderland.com is gespecialiseerd in het herstellen van uw beschadigde vloer en geeft uw vloer weer een opfrisbeurt. Door gebruik te maken van onze services, bespaart u zichzelf erg veel werk. Het renoveren van houten vloeren vereist vloerspecialisten en daar hebben wij er genoeg van!

Parketrenovatie om uw vloer weer te laten glanzen!

Er zijn veel verschillende behandelingen mogelijk om uw parketvloer weer stralend te krijgen in Rheden. Het schuren van houten vloeren zorgt al voor een mooiere vloer. Om uw vloer nog meer af te werken, bieden wij ook behandelingen zoals het lakken, oliën of waxen van houten vloeren aan. Dit zorgt ervoor dat uw parketvloer weer een prachtige nieuwe uitstraling krijgt.

Beschikbare diensten voor houten vloeren

In Rheden en omstreken bieden wij de volgende behandelmogelijkheden aan voor houten vloeren en parketvloeren:

  • Schuren van parketvloeren en houten vloeren schuren
  • Schuren, lakken, oliën of waxen van houten vloeren
  • Renoveren van beschadigde houten vloeren
  • Vernieuwing van parketvloer en/of herstellen van beschadigde delen
  • Vrijblijvend advies over de behandelmogelijkheden van uw houten vloer
parket-olien
parket-behandelen-1

Al jaren vloerspecialist houten vloeren in Rheden

Het schuren van parketvloeren doen wij al jaren vol passie. Hierdoor werken wij altijd met producten van topkwaliteit. Wij hebben een grote vak- en warenkennis en we zorgen ervoor dat onze werknemers altijd op de hoogte zijn van de nieuwste ontwikkelingen over vloeronderhoud. Bij ons ontvangt u altijd de beste service.

Vrijblijvend advies over uw parketvloer in Rheden

Heeft u meer informatie of advies nodig over de behandeling van uw parketvloer in Rheden, dan helpen wij u hiermee graag verder. Wij kunnen u alle voor- en nadelen uitleggen voor het schuren van houten vloeren of andere behandelingen. Ook geven wij gratis vloerinspecties, om u te helpen beslissen over de geschikte behandeling van uw parketvloer. Zo helpen wij u met al uw vragen over houten vloeren.

Vraag meteen je offerte aan bij Parketschurengelderland.com!

Vraag snel en simpel uw offerte aan voor uw houten vloeren of parketvloeren in Rheden. Als u nog andere vragen heeft, vul dan het contactformulier in via onze site. Wilt u ons liever direct bereiken, dan kan dit door te bellen naar 026-4420591 of te mailen naar
info@parketschurengelderland.com. Wij spreken u hopelijk snel voor uw houten vloer of parketvloer van Parketschurengelderland.com!

    ADVIES OF EEN OFFERTE AANVRAGEN

    Vraag vrijblijvend advies of een offerte aan. Onze specialisten helpen u graag verder.