Parket behandelen Velp

Uw specialist in het schuren van houten vloeren of parketvloeren

Is uw vloer beschadigd, dan is het weer tijd om uw houten vloer of parketvloer in Velp te schuren. Wij kunnen u hier verder mee helpen! Parketvloerengelderland.com schuurt houten vloeren en parketvloeren in Velp en omgeving. Onze ervaren werknemers zorgen ervoor dat de beschadigde delen van uw houten vloer geheel hersteld worden. Dit levert uiteindelijk een prachtig resultaat!

Aanvullende behandelingen voor uw houten vloer

Naast het schuren van houten vloeren of parketvloeren in Velp, bieden wij ook veel andere behandelmogelijkheden aan. Geef uw vloer een extra behandeling door het te laten schuren en lakken, waardoor het weer een mooie glans krijgt. Voor een nog mooier resultaat, laat uw vloer ook nog oliën of waxen. Voor meer informatie over deze verschillende behandelingen helpen wij u graag!

Schuren en behandelen van uw vloeren in Velp

Wij hebben veel vakkundige werknemers bij ons in dienst, die vele werkzaamheden kunnen verrichten voor u. Dit houdt in:

  • Schuren en polijsten van houten vloeren en parketvloeren
  • Renoveren van verouderde houten vloeren
  • Schuren, lakken, oliën of waxen van houten vloeren
  • Vernieuwing van parketvloer en/of herstellen van beschadigde delen
  • Persoonlijk advies over de behandelmogelijkheden van uw parketvloer
parket-olien
parket-behandelen-sfeer

Gespecialiseerd in het schuren van uw houten vloeren

Veel klanten in Velp hebben gebruik gemaakt van onze diensten, zoals het schuren van parketvloeren. Wij gebruiken altijd materialen van hoge kwaliteit en het schuren van houten vloeren is meestal gedaan binnen één dag. In de vele positieve reviews komt onze goede service duidelijk naar boven. Wij stemmen onze service af op uw persoonlijke voorkeuren en wensen voor uw parketvloeren.

Uw houten vloer laten schuren in Velp? Ontvang vrijblijvend een offerte!

Voor verdere vragen over het schuren en behandelen van uw parketvloeren in Velp kunt u bij ons terecht. Vul snel uw vragen in via het contactformulier op onze site. Bereikt u ons liever direct, bel dan naar 026-4420591 of mail ons naar info@parketschurengelderland.com. Parketschurengelderland.com helpt u dan graag verder met uw houten vloer of parketvloer.

    ADVIES OF EEN OFFERTE AANVRAGEN

    Vraag vrijblijvend advies of een offerte aan. Onze specialisten helpen u graag verder.